19 oktober 2010

Een doos voor mijn tante ;)

Dag allemaal,

Gisteren was mijn tante, Ria, jarig en voor haar heb ik onderstaande doos gemaakt.

De doos komt bij de Action weg en ik had er al vaak bij staan twijfelen, zal ik 'm meenemen of niet? Ik vind het zo'n leuk formaat doos en dat bloemversierseltje (hoe noem je zoiets?) bovenop vind ik ook zo leuk! Maar ja, hoe krijg je dat eraf? Telkens heb ik 'm laten staan, totdat ik laatst bij Scrapdelight zag dat dat er wel af kan. Ik heb geen idee hoe zij (ik geloof dat Erna er op dat moment mee bezig was) dat hebben gedaan. Ik heb het eerst met een stanleymesje geprobeerd, toen met de heattool geprobeerd de lijm warm en zacht te krijgen (geen goed idee, dat ding smelt!!) en vervolgens met een plamuurmes en een hamer dat ding eraf gebeiteld. :D Een beitel is te dik, dan breekt het versierseltje af en dat is zonde, een plamuurmes wil prima!

De randjes van de deksel en het onderste gedeelte aan de binnenkant heb ik zwart geverfd. Ik vind het zelf wel een chique doosje geworden! :)



Ik heb gebruikt:

- Doos van de Action
- Nestabilities 'Scalloped circels'
- Acrylverf, kleur: Vanilla
- Acrylverf, kleur: zwart
- Tattered Angels Glimmer Glam 'Dirty Martini' (op de blaadjes)
- Tattered Angels Glimmer Glam 'Hay Ride' (op het eerste en laatste bloemetje)
- Tattered Angels Glimmer Glam 'Golden Goddess' (op het middelste bloemetje en op dat versierseltje)
- Designpapier GCD Studios 'Paris Nights'
- Bloemetjes (van mijn lieve zus Bianca gekregen)
- Blaadjes van Wild Orchids Crafts
- Prima Marketing swirl 'Say it in chrystals'
- American Crafts chipboard Thickers 'Roller Rink'

17 oktober 2010

Een fotolijstalbumpje.

Dag allemaal!

Ik zie dat het alweer eventjes geleden is dat ik geblogged heb. Nu heb ik ook niet zo heel veel gemaakt, dus er viel ook niet wat te plaatsen. Ik heb wel wat kerstkaartjes gemaakt, maar die kan ik niet plaatsen voordat ze verstuurd en ontvangen zijn.

Het eerste weekend van oktober ben ik een op scrapweekend geweest. Dit werd georganiseerd door een forum waar ik lid van ben. Er werden 2 hele leuke workshops gegeven. Eentje heb ik er nu af, dat is een fotolijstalbumpje. Hieronder zie je er foto's van staan. Het is resultaat vind ik super en het was ook erg leuk om te maken. Janine, bedankt voor deze workshop!
Ik ben nog niet tevreden over het lijstje zelf, ik vind 'm teveel afsteken. Ik liet die albumpje zien aan Tamara, mijn SLB'er (studieloopbaanbegeleider, soort van mentor), en zij was er erg lovend over. Zo leuk reageerde ze! Maar ze vond ook dat het lijstje het albumpje in het niet deed vallen. Dus nu moet ik 'm nog alteren, maar ik durf niet zo goed, hahaha!
De titel op de laatste pagina, 'Lief, liever, liefde!', heb ik van Nicole gejat. Ik zag deze titel bij haar en vond 'm geweldig!

De voorkant.






 


Leuk dat je weer langs bent geweest!

Een fijne avond nog!
Groetjes Linda