28 augustus 2009

Mijn eerste blog-award!

En dan krijg ik er ook nog direct 2!! Ik heb deze onderstaande awards van Jola gekregen. Thanks Jola!En deze verdien ik alleen maar als ik 5 dingen over mezelf vertel die niets met scrappen te maken hebben.

Here I go:
 1. Ik ben nu een paar weekjes 25 (sinds 08/08/09) en ik vind dat de tijd veel te snel gaat. Maar goed daar zal ik wel niet de enige in zijn.
  Ik ben nu al ruim 7 jaar het ouderlijk huis uit! Jee, ook al zo lang! Van die 7 jaar heb ik er 2 en half in Vroomshoop gewoond, samen met Martijn. En nu wonen we alweer bijna 5 jaar in Hengelo.
 2. Martijn en ik zijn alweer bijna een jaar getrouwd! En dat betekend dat we alweer bijna 8 jaar bij elkaar zijn. (08/10/01 verkering gekregen & 10/10/08 getrouwd.)
 3. Hahaha, het valt mij nu voor het eerst op dat in beide data dezelfde cijfers gebruikt zijn. Dat vind ik toch wel heel grappig! En dat is zeer zeker niet bewust gedaan.
  Ik wilde het liefst op een 8 oktober trouwen. Begin 2008 hadden we besloten dat dit het jaar zou worden om te trouwen. Helaas viel 8 oktober op een woensdag en dat vonden we geen mooie dag om op te trouwen. We wilden het liefst op een vrijdag trouwen en 10/10 is ook wel een hele mooie datum!
 4. Dit jaar begin ik aan het 4e jaar van mijn opleiding MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening). En zeer hopelijk is dit mijn laatste jaar. Ik ben het helemaal zat! Ik wil graag aan het werk. Maar goed, nog even een jaar door de zure appel heen bijten. En ook hard aan het werk gaan, want er liggen ook nog wat dingen uit het vorige jaar op mij te wachten....
 5. Tja, wat valt er nog voor meer aan interessante dingen te vertellen...? Hhhmm, eens even denken....
  Oooh ja, ik ben momenteel helemaal verslaafd aan de Twilight-saga. Normaal lees ik boeken gewoon in het Nederlands.  Maar na het lezen van het derde deel kon ik gewoon niet langer wachten. Hij komt namelijk pas begin 2010 uit. Ik was vastbesloten om het vierde deel in het Engels te kopen. Maar ja, het was al zaterdagavond en geen winkel meer open natuurlijk. Dus toen maar stiekem eerst een pdf van het boek gedownload en dan zou ik maandag het boek wel kopen.
  Nu wil het zo zijn dat mijn lieve tante Ria er net zo verslaafd aan is, zij is ook degene die mij geinfecteerd heeft ;). Zij kon, net als ik, ook niet wachten en zij had het boek al gekocht. De maandag na het weekend belde ze me en ik mocht het boek ophalen, want ze had het uit. Ik helemaal happy, want ik kan weer verder lezen!!! Jeeej!
 
En om deze te verdienen moet ik 7 dingen over mezelf vertellen die interessant voor jullie zijn om te lezen. Jee, 7... Ppfff... Ik ga jullie maar gewoon wat random facts vertellen. En of het interessant is.... Dat mag je zelf bepalen :)
Here I go again:
 1. Onze auto moet nodig door de wasstraat. Ons Puntootje is namelijk tijdens onze vakantie overspoeld met vliegen- en andere insectenkadavers.
 2. Onze vakantie duurt nog tot en met maandag. Dinsdag moet ik weer naar school en Martijn weer aan het werk.
 3. Vanavond gaan we naar het nieuwe huis van mijn kleine zusje. Ze woont er pas en wij gaan het vanavond bewonderen.
 4. Ik vanmiddag nog even op zoek moet naar een leuk plantje voor mijn zusje.
 5. Ik heb nu de oven aanstaan voor die heerlijke Danerol-zelmaak-croissantjes. Jam!
 6. Ik nog niet zo lang uit bed ben, lang leve de vakantie! Martijn komt zelfs net uit bed strompelen :D.
 7. Dit is alweer het laatste feitje ;)
Jola, nogmaals bedankt!
En ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van alle feitjes ;)

Groetjes Linda

1 reacties:

Jola zei

Nou, leuk om te lezen hoor, zo leer je iemand weer een stukje beter kennen. :>)
En is de Punto al gedouched?